Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g320g1089kcal41.6g216.1g5.4g17g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 686g206kcal19.8g24.7g0.7g0g
Kuivahiiva, annos 11g27g99kcal12.4g11g1.6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma92g293kcal0.1g67.7g0g0g
Voi 229g1659kcal2.7g0.9g186g0g
Tattarijauho, Vijatuote1144g4003kcal148.7g800.5g16g60.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14696kcal450.6g2241.8g419.4g155.2g
Valittu annoskoko2500g7348kcal225.3g1120.9g209.7g77.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3674kcal112.7g560.5g104.9g38.8g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963