Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)500g1700kcal33g390g3g3.5g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1000g1700kcal190g0g100g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g625g438kcal20g75g1.3g0g
Kantarelli eli keltavahvero375g75kcal9.4g4.5g1.9g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7825kcal504.8g939g212.4g21.2g
Valittu annoskoko2500g3913kcal252.4g469.5g106.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1956kcal126.2g234.8g53.1g5.3g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136