Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1689g1014kcal168.9g72.6g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu372g468kcal40.9g1.1g33.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g405g1257kcal68.9g218.9g11.8g52.7g
Leivinjauhe 34g59kcal1.8g12.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5596kcal561g610.8g100.6g105.8g
Valittu annoskoko2500g2798kcal280.5g305.4g50.3g52.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1399kcal140.3g152.7g25.2g26.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292