VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2125g978kcal68g102g31.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g267kcal0g65g0g1.1g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g12g39kcal0.9g6.5g0.8g0.3g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g219g311kcal27.4g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3707kcal192.6g475.8g110.6g2.8g
Valittu annoskoko2500g1854kcal96.3g237.9g55.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna1250g927kcal48.2g119g27.7g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302