Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2022g1542kcal348.7g0g14.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g101g910kcal0g0g101.1g0g
Sipuli (kuorittu)377g102kcal4.9g18.1g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5107kcal707.2g36.2g232.2g12.8g
Valittu annoskoko2500g2554kcal353.6g18.1g116.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1277kcal176.8g9.1g58.1g3.2g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638