Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 741g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 210g852kcal0g209.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g37g115kcal4.1g22.2g2.6g10.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl68g88kcal8.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1124g3855kcal114.5g786.4g13.5g39.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl247g2222kcal0g0g246.9g0g
Hiiva 62g46kcal8.1g0.7g0.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14357kcal271.2g2038.4g537.6g108g
Valittu annoskoko2500g7178kcal135.6g1019.2g268.8g54g
Annoskoko puolitettuna1250g3589kcal67.8g509.6g134.4g27g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693