Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman1136g1046kcal197.7g4.5g22.7g0g
Oivariini vähärasv. 12g34g188kcal0.3g0.3g20.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai46g159kcal5.5g32.3g1g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g57kcal2.7g0.3g5g0g
Viini, punaviini568g398kcal1.7g10.8g0g0g
Herkkusieni398g60kcal9.1g2.4g2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g296g83kcal1.8g17.6g0.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3978kcal437.6g136.4g103.6g29.6g
Valittu annoskoko2500g1989kcal218.8g68.2g51.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g995kcal109.4g34.1g25.9g7.4g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38491