Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1255g3739kcal37.6g60.2g55.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)157g198kcal17.3g0.5g14.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g941g2917kcal91.3g582.5g19.8g56.5g
Sokeri 75g306kcal0g75.2g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 63g455kcal0.7g0.3g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15229kcal293.8g1437.4g280.2g113g
Valittu annoskoko2500g7615kcal146.9g718.7g140.1g56.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3807kcal73.5g359.4g70.1g28.3g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975