Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1374g824kcal20.6g178.6g1.4g12.4g
Nakki, keskiarvo 570g1330kcal65g6.6g117.4g0.1g
Kananmuna, paistettu 314g633kcal40.1g1g52.8g0g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g86g770kcal0g0g85.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7191kcal255.2g386g514.8g29.8g
Valittu annoskoko2500g3596kcal127.6g193g257.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1798kcal63.8g96.5g128.7g7.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094