Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g550g935kcal110g0g55g0g
Peruna, uusi 409g318kcal6.9g65.8g0.8g4.1g
Sipuli kuivattu 16g43kcal1.6g5.5g0.3g5.5g
Keittojuurekset, apetit314g82kcal2.8g15.1g0.9g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 1179g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g43kcal1g1.5g3.6g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g12g38kcal1.2g5.9g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2917kcal247g187.6g123.6g36g
Valittu annoskoko2500g1459kcal123.5g93.8g61.8g18g
Annoskoko puolitettuna1250g729kcal61.8g46.9g30.9g9g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125