Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1351g285kcal16.2g45.9g2.7g28.4g
Hirvenjauheliha oma saalis726g814kcal159.8g0g21.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g237g662kcal42.6g1.2g54.4g0g
Sipuli, paistettu 169g171kcal2.2g8.2g13.9g2.9g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4108kcal442g110.8g213g62.6g
Valittu annoskoko2500g2054kcal221g55.4g106.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1027kcal110.5g27.7g53.3g15.7g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508