Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1072g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)398g139kcal4g27.4g2g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 544g414kcal10.2g84.3g1.1g5.4g
Sipuli 78g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Porkkana 99g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Lanttu 82g24kcal0.8g3.7g0.2g1.5g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g207g538kcal24.8g4.3g45.5g0.2g
Kasvisliemikuutio 5.9g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2643kcal84g259.6g131.2g33.2g
Valittu annoskoko2500g1321kcal42g129.8g65.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna1250g661kcal21g64.9g32.8g8.3g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585