Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 858g155kcal4.8g21.4g3.4g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl52g463kcal0g0g51.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha686g1139kcal130.4g0g68.6g0g
Sipuli 189g57kcal2.4g9.1g0.4g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Ketsuppi, Heinz93g95kcal0.8g22.3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.9g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.2g0.4g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 1.7g5.2kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4098kcal286g155g252.2g40.4g
Valittu annoskoko2500g2049kcal143g77.5g126.1g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1025kcal71.5g38.8g63.1g10.1g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640