Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto826g1570kcal64.5g28.1g132.2g0g
Katkarapu, rainbow1033g1033kcal237.6g0g9.3g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g620g651kcal21.7g125.2g6.2g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6508kcal647.6g306.6g295.4g24.8g
Valittu annoskoko2500g3254kcal323.8g153.3g147.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1627kcal161.9g76.7g73.9g6.2g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265