Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1103g1831kcal209.5g0g110.3g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)315g205kcal10.1g15.1g11g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g118g378kcal10.6g61.4g7.1g10.6g
Omena, ulkomainen, kuorittu 315g141kcal0.6g29.7g0.3g5.7g
Sipuli 236g72kcal3g11.3g0.5g4g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g165g147kcal24.8g0.8g5g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g236g662kcal44.9g0g54.3g2.4g
Siirappi 11g33kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6935kcal607g253g377g45.4g
Valittu annoskoko2500g3468kcal303.5g126.5g188.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1734kcal151.8g63.3g94.3g11.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706