Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1226g294kcal14.7g41.7g2.5g25.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g735g206kcal4.4g43.7g1.5g18.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g37g331kcal0g0g36.8g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g490g588kcal15.7g22.1g49g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2838kcal69.6g215g179.6g88.2g
Valittu annoskoko2500g1419kcal34.8g107.5g89.8g44.1g
Annoskoko puolitettuna1250g710kcal17.4g53.8g44.9g22.1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208