Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 41g10kcal0.7g1g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g502g140kcal3g29.8g1g12.5g
Parsakaali brokkoli 584g205kcal27g11.4g1.8g14.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka434g48kcal4.8g4.8g0.9g4.3g
Kiinankaali 425g85kcal6.6g9.6g1.3g3.8g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g46g83kcal1.2g19.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 460g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.7g22kcal0.8g2.9g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1183kcal88.2g157.6g11g76.2g
Valittu annoskoko2500g592kcal44.1g78.8g5.5g38.1g
Annoskoko puolitettuna1250g296kcal22.1g39.4g2.8g19.1g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703