Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1773g2548kcal283.7g0g157.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g127g363kcal3.4g67.3g8.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton591g946kcal47.3g23.6g76.8g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7714kcal668.8g181.8g487g0g
Valittu annoskoko2500g3857kcal334.4g90.9g243.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1929kcal167.2g45.5g121.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484