Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1057g305kcal10.6g48.6g3.2g19g
Vesi755g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 76g277kcal7.9g56.6g0.8g4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g302g1027kcal6g9.1g105.7g0g
Korppujauho 38g138kcal4g28.3g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.8g0.5g17g0g
Siirappi 106g319kcal0.1g78.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4606kcal98.8g443g254.2g50g
Valittu annoskoko2500g2303kcal49.4g221.5g127.1g25g
Annoskoko puolitettuna1250g1152kcal24.7g110.8g63.6g12.5g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035