Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g894g3130kcal116.2g617g22.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen639g211kcal21.1g31.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 236g449kcal64.1g0g21.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]236g284kcal28.4g4.7g16.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g128g496kcal42.2g0g36.3g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g38g280kcal0.4g0.4g30.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g132kcal3.9g26.8g0.5g1.3g
Polar-juusto 15%128g332kcal39.6g0g19.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g58g78kcal0.5g18.3g0.2g0g
Sinappi 41g54kcal1.8g5.8g2.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10922kcal638g1414.8g299.4g6.2g
Valittu annoskoko2500g5461kcal319g707.4g149.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2731kcal159.5g353.7g74.9g1.6g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547