Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1302g2214kcal247.4g0g130.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g49g440kcal0g0g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 651g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5583kcal508g48.4g360.2g18g
Valittu annoskoko2500g2791kcal254g24.2g180.1g9g
Annoskoko puolitettuna1250g1396kcal127g12.1g90.1g4.5g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391022