Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 90g205kcal12g13.8g4g33.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1168g4008kcal119g817.8g14g40.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g175kcal0g43.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8777kcal262g1749.4g36g149.2g
Valittu annoskoko2500g4389kcal131g874.7g18g74.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2194kcal65.5g437.4g9g37.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248