Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g646g194kcal6.5g25.8g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g39g283kcal0.4g0.4g31g0g
Sipuli (kuorittu)194g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.2g0.6g1.8g
Vesi1034g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g19kcal0.2g3.5g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g258g439kcal6.5g15.5g38.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g258g465kcal6.5g18.1g38.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3258kcal55.8g217.6g223g10.8g
Valittu annoskoko2500g1629kcal27.9g108.8g111.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna1250g815kcal14g54.4g55.8g2.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430