Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1899g3323kcal360.8g0g208.9g0g
Sipuli 237g72kcal3g11.4g0.5g4g
Lanttu 158g46kcal1.6g7.3g0.5g2.8g
Porkkana 190g62kcal1.2g10.6g0.4g4.8g
Maustepippuri, annos 1g7.9g0.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7005kcal733.2g58.6g420.8g23.2g
Valittu annoskoko2500g3503kcal366.6g29.3g210.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1751kcal183.3g14.7g105.2g5.8g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718