Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha418g693kcal79.3g0g41.8g0g
Vesi1044g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen104g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto131g365kcal24.8g0g28.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g418g175kcal6.7g35.9g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl21g52kcal2.5g0.3g4.6g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g261g71kcal2.1g13.3g1g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2823kcal235.4g118.6g154.2g22.8g
Valittu annoskoko2500g1412kcal117.7g59.3g77.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g706kcal58.9g29.7g38.6g5.7g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757