Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1705g2858kcal370.9g0.2g152.9g0g
Sipuli (kuorittu)303g82kcal3.9g14.5g0.6g5.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen379g2727kcal0g0g303g0g
Suola, annos 3g114g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11334kcal749.6g29.4g913g10.4g
Valittu annoskoko2500g5667kcal374.8g14.7g456.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2833kcal187.4g7.4g228.3g2.6g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037