Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 725g924kcal156.3g0g32.6g0g
Sipuli kuivattu 28g76kcal2.9g9.7g0.4g9.7g
Fenkoli, annos 100g7.7g2.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Korianteri, annos 10g7.7g1.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g3.9g14kcal0.5g2.1g0.6g1.3g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g278g78kcal3.1g13.3g1.1g8.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g694g278kcal14.6g47.2g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 617g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow93g352kcal6.1g8.9g32.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3448kcal367.6g164.2g139.8g47.6g
Valittu annoskoko2500g1724kcal183.8g82.1g69.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1250g862kcal91.9g41.1g35g11.9g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521