Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1073g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Broilerisuikaleet483g590kcal102.8g0g19.3g0g
Sipuli (kuorittu)215g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Makaroni, pasta 322g1054kcal32.8g213.7g3.5g10.8g
Paprika keltainen 107g32kcal1g5.5g0.2g2.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g215g258kcal7.1g10.3g21.5g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.1g5.5kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Curryjauhe (-), annos 5g5.4g17kcal0.5g2.7g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4653kcal301.4g499.8g151.6g37.6g
Valittu annoskoko2500g2326kcal150.7g249.9g75.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1163kcal75.4g125g37.9g9.4g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358