Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g106g65kcal13.9g1.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 850g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1382g4741kcal140.8g967.3g16.6g48.4g
Oliiviöljy 60g526kcal0g0g59.5g0g
Suola, annos 3g102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10665kcal309.4g1937g153g96.8g
Valittu annoskoko2500g5332kcal154.7g968.5g76.5g48.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2666kcal77.4g484.3g38.3g24.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414