Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1610g1152kcal29.3g232.3g3.2g17.2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)242g435kcal45.9g0.2g26.6g0g
Aurajuusto93g318kcal18.7g0g27.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%56g158kcal16.9g0.8g9.6g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 89g323kcal24.7g0g25.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%402g342kcal4g18.1g28.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5539kcal279g502.8g249.2g34.4g
Valittu annoskoko2500g2769kcal139.5g251.4g124.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1385kcal69.8g125.7g62.3g8.6g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089