Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2185g2784kcal471.1g0g98.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 64g45kcal0.8g7.3g0.8g2.5g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Curryjauhe (-), annos 5g10g31kcal1g4.8g1g1g
Valkosipulijauhe, annos 3g64g222kcal6.4g48.8g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6253kcal962.2g134.2g204.4g15.6g
Valittu annoskoko2500g3127kcal481.1g67.1g102.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1563kcal240.6g33.6g51.1g3.9g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286