Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g18.9g1g1g
Palsternakka 285g181kcal1.4g33.6g1.1g12.8g
Porkkana 285g93kcal1.8g15.8g0.6g7.3g
Juuriselleri 143g45kcal1.8g6.6g0.3g4.4g
Peruna, keskikokoinen 60g427g256kcal6.4g55.6g0.4g3.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl285g86kcal13.1g5.4g0.9g4.6g
Sipuli (käsittelemätön)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)427g997kcal48.3g2.1g83.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g285g798kcal54.1g0g62.7g0g
Persilja 86g23kcal1.2g0.9g0.2g6.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g36g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5263kcal269g293.8g306.6g86.6g
Valittu annoskoko2500g2632kcal134.5g146.9g153.3g43.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1316kcal67.3g73.5g76.7g21.7g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566