Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1382g1534kcal317.9g0g27.6g0g
Sipuli (kuorittu)230g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Aurajuusto230g783kcal46.1g0g66.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 31g272kcal0g0g30.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%614g983kcal16.6g16.6g92.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7293kcal769.2g59.4g435.6g8.2g
Valittu annoskoko2500g3647kcal384.6g29.7g217.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1823kcal192.3g14.9g108.9g2.1g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666