Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka597g2089kcal77.6g405.8g2.4g22.7g
Ruisjauho Pirkka177g539kcal17.2g107.9g3.5g26.5g
Vesi442g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 22g196kcal0g0g22.1g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)442g133kcal4.4g17.7g1.8g0.9g
Kebablastu 300g, pouttu332g829kcal49.7g16.6g63g3.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g310g186kcal1.2g46.4g0.3g4.3g
Pizzajuusto, valio166g564kcal41.4g0g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9069kcal383g1188.8g272.4g115.4g
Valittu annoskoko2500g4535kcal191.5g594.4g136.2g57.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2267kcal95.8g297.2g68.1g28.9g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029