Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1416g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Poronliha, paistettu 425g850kcal105.4g0g47.8g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g472g189kcal4.7g38.2g1.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g26g32kcal0.7g1.6g2.4g0.4g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2242kcal223.6g97g103.8g8.8g
Valittu annoskoko2500g1121kcal111.8g48.5g51.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna1250g561kcal55.9g24.3g26g2.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305