Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 382g530kcal47.7g1.1g37.4g0g
Sokeri 492g1997kcal0g491.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g52g203kcal0g51g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 845g2899kcal86.1g591.4g10.1g29.6g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 208g1842kcal0g0g208.3g0g
Porkkana 521g170kcal3.2g29g1g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15282kcal274g2327.8g513.6g85.8g
Valittu annoskoko2500g7641kcal137g1163.9g256.8g42.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3821kcal68.5g582g128.4g21.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671