Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 852g1301kcal164.5g0g71.6g0g
Paprika keltainen 511g154kcal4.8g26.1g1g10.2g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)341g119kcal5.5g23.5g0.3g4.8g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 170g33kcal0.5g1.7g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g392g337kcal19.6g62.7g1.2g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4124kcal399.6g259g156g94.8g
Valittu annoskoko2500g2062kcal199.8g129.5g78g47.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1031kcal99.9g64.8g39g23.7g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754