Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 363g1162kcal97.1g0g86.8g0g
Vesi1360g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g680g340kcal9.5g74.8g1.4g8.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g68g190kcal12.9g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3552kcal244.4g153.8g220.2g17.6g
Valittu annoskoko2500g1776kcal122.2g76.9g110.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna1250g888kcal61.1g38.5g55.1g4.4g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901