Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras184g645kcal24.9g120.9g5.3g11.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha921g1530kcal175.1g0g92.1g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g10g92kcal0g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 297g424kcal37.1g0.9g30.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g768g192kcal25.3g22.3g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g184g52kcal2g8.8g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5940kcal532.4g318.8g278g37.8g
Valittu annoskoko2500g2970kcal266.2g159.4g139g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1485kcal133.1g79.7g69.5g9.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042