Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g192g54kcal1.2g11.4g0.4g4.8g
Parsakaali brokkoli 96g34kcal4.4g1.9g0.3g2.4g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Herkkusieni 96g15kcal2g0.3g0.3g1.4g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu10g7.7kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Chili paprika punainen10g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Soijakastike 29g17kcal1.5g2.7g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g7.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1920g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g86g303kcal2.9g70.5g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g907kcal27.6g183.4g3.4g22.6g
Valittu annoskoko2500g453kcal13.8g91.7g1.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna1250g227kcal6.9g45.9g0.9g5.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258