Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 930g262kcal10g40g1.8g19.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g465g247kcal26.5g24.7g4.7g0g
Pekoni, paistettu 174g898kcal28.7g0g88.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK930g1581kcal93g93g93g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5976kcal316.4g315.4g375.8g40g
Valittu annoskoko2500g2988kcal158.2g157.7g187.9g20g
Annoskoko puolitettuna1250g1494kcal79.1g78.9g94g10g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174