JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1193g1789kcal238.5g0g95.4g1.2g
Vesi553g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Pekoni rasvainen 26g98kcal3.1g0g9.6g0g
Olut, alkoholiton Nikolai261g39kcal0.5g7.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 3.2g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g7.1g21kcal2.1g2.5g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7.9g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g3.9g0.2g0.2g
Hunaja 16g52kcal0.1g12.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4347kcal504.6g108g214g22.8g
Valittu annoskoko2500g2173kcal252.3g54g107g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1087kcal126.2g27g53.5g5.7g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616