Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g969g233kcal11.6g32.9g1.9g20.3g
Sipuli (kuorittu)194g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka194g21kcal2.1g2.1g0.4g1.9g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g174g52kcal2.6g8.7g0.7g0g
Vesi969g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g717kcal37.6g106g6.8g51g
Valittu annoskoko2500g359kcal18.8g53g3.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g179kcal9.4g26.5g1.7g12.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913