Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1545g2204kcal193.1g4.6g158.4g0g
Tonnikala vedessä 281g293kcal63g0g4.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)112g52kcal1.9g9g0.9g1.8g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)281g927kcal75.8g0g67.4g0g
Tomaatti, tuore281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7066kcal671g48.6g463.4g11.4g
Valittu annoskoko2500g3533kcal335.5g24.3g231.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1767kcal167.8g12.2g115.9g2.9g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388