Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g820g533kcal27g36.9g32g0g
Kananmuna kuoreton 451g643kcal56.4g1.4g46.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1230g4279kcal43g995.9g12.3g36.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10909kcal252.8g2068.4g181g73.8g
Valittu annoskoko2500g5455kcal126.4g1034.2g90.5g36.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2727kcal63.2g517.1g45.3g18.5g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483