Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)968g1346kcal107.4g3.9g100.6g0g
Sokeri 343g1391kcal0g342.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl121g1089kcal0g0g121g0g
Vehnäjauho puolikarkea 262g899kcal26.7g183.5g3.1g9.2g
Leivinjauhe 24g43kcal1.3g9.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g24g94kcal0g23.7g0g0g
Raparperi 403g136kcal2.8g22.2g0.4g5.6g
Mansikka 274g128kcal1.4g23g0.5g5.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10251kcal279.2g1215.6g451.2g40.2g
Valittu annoskoko2500g5126kcal139.6g607.8g225.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2563kcal69.8g303.9g112.8g10.1g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692