Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 865g303kcal40g16.9g2.6g21.6g
Sipuli 159g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g130kcal0g0g14.4g0g
Hunaja 20g67kcal0.1g16.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1442g134kcal4.2g5.9g10.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1363kcal92.6g93.4g55.4g50g
Valittu annoskoko2500g682kcal46.3g46.7g27.7g25g
Annoskoko puolitettuna1250g341kcal23.2g23.4g13.9g12.5g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266