Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 106g154kcal3.5g33.6g0.2g0.7g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 798g1094kcal175.5g0g43.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g266g93kcal4.8g17g0.5g8.5g
Selleri, annos 50g106g15kcal1.1g3.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g319g65kcal1.9g12.1g1g4.5g
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g319g89kcal1.9g19g0.6g8g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.3g0.6g3.2g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3304kcal389g218g94.2g61g
Valittu annoskoko2500g1652kcal194.5g109g47.1g30.5g
Annoskoko puolitettuna1250g826kcal97.3g54.5g23.6g15.3g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612