Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 491g89kcal2.7g12.3g2g3.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g21g34kcal1.9g6.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g701g245kcal7g45.5g3.5g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Basilika, kuivattu 1.4g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 1.4g4kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g420g1001kcal51.7g0g79.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 84g25kcal1.1g4g0.2g1.4g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g56g185kcal6.7g36.4g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3262kcal145.8g228g174.4g24g
Valittu annoskoko2500g1631kcal72.9g114g87.2g12g
Annoskoko puolitettuna1250g816kcal36.5g57g43.6g6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876