Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa69g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Lanttu 416g120kcal4.2g19.1g1.2g7.5g
Sipuli (kuorittu)231g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g231g65kcal1.4g13.8g0.5g5.8g
Punajuuri 463g178kcal4.6g31.9g0.9g11.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g25g64kcal1.5g2.2g5.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g231g347kcal41.6g0g20.8g0g
Maizena maissitärkkelys139g486kcal1.1g120.7g0g0g
Vesi694g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2666kcal115.4g401g59.2g58.6g
Valittu annoskoko2500g1333kcal57.7g200.5g29.6g29.3g
Annoskoko puolitettuna1250g666kcal28.9g100.3g14.8g14.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162